Whiskyclub Rotterdam

Mijn naam is Roy Michael van Ams en ik ben sinds Juni 2006 eigenaar van de winkel op de Peppelweg 142 te Rotterdam. Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam in de slijters branche.

Al jaren droomde ik ervan om mijn eigen slijterij te kunnen runnen, en na eerst ervaring te hebben opgedaan bij een particuliere slijterij handelaar, ben ik overgestapt naar de winkelketen van Gall & Gall en heb ik dan toch de stap gewaagd. En tot nu toe heb ik geen dag spijt gehad.

Roy Michael van Ams

Roy Michael van Ams

Zelf alles kunnen regelen tot aan de inkoop aan toe, ja daar voel ik mij lekker bij. Door de contacten met de collega’s van andere Gall & Gall winkels kwamen wij tot de conclusie dat het whisky assortiment te wensen overliet en zijn wij een whisky-club gestart, met als gevolg een club die zo snel groeide dat het doel mensen laten genieten van een goed glas whisky voor ons een daverend succes is gebleken. Door het laten proeven, en de klant te enthousiasmeren en onze vakkennis proberen over te brengen, weten vele klanten onze winkels te vinden en daar zijn we best trots op.

Ook lokaal zijn wij zeer actief met lokale producten zoals ons alom bekende Rotterdams Havenwater, een heerlijke rumpunch op basis van rum, vanille, citrus en specerijen.

Speciaal voor bedrijven hanteren wij een zeer aantrekkelijke prijs bij meerdere afname van flessen, ook kunnen wij voor u het etiket aanpassen met het logo van uw bedrijf. Leuk voor uw relatie geschenken.

Slànthe

Roy van Ams
Website : www.gallengallrotterdam.nl