Wie zijn wij?

Er waren eens …

Een aantal Gall & Gall franchisers en whiskyliefhebbers die de ambitie hadden om de grootste whisky vereniging van Nederland te worden.

Door de vele activiteiten die wij vanaf dag 1 uitgewerkt en georganiseerd hebben, was de vereniging vanaf het begin een groot succes. Zo groot dat het ons een beetje boven de pet begon te groeien. Een vereniging met ruim 800 leden vergt een goede organisatie en veel tijd. En tijd ontbrak bij ons. Ook moet eerlijk gezegd worden dat de ideeën wat betreft het besturen van een whiskyvereniging soms wat uit elkaar lagen. Bestuursleden gingen en bestuursleden kwamen … maar nu, anno 2017, zijn wij weer compleet!

Mike, Peter en Roy zijn de 3 overgebleven bestuursleden die de draad volledig hebben opgepakt en zich vol en overgaven maar vooral met plezier storten op hun missie: Nederland kennis laten maken met en laten genieten van Whisky!

Whisky Vaten

Whisky Vaten

Wat niet veranderd is, is de whiskypas met de daarbij behorende voordelen. Deze pas kost je € 10,00 en is voor “eeuwig” geldig. ( Abonnement stopt bij opheffing whiskyclub). Als u eenmaal een whiskypas in bezit heeft profiteert je van de volgende aanbiedingen:

  • 10% korting op alle whisky`s (exclusief aanbiedingen)
  • 10% korting op” Exclusief voor de Commitment To Malt” whisky’s
  • Extra korting op De distilleerderij van de Maand
  • Groot assortiment van onafhankelijke bottelaars
  • Korting op proeverijen
  • Elke maand de nieuwsbrief “Whisky & Meer“
  • Persoonlijke whiskypas, geldig in alle aangesloten winkels
  • Speciale acties, exclusief voor leden
  • Het whiskymagazine Whisky Passion voor slechts € 3,50 (winkelwaarde € 5,95)

Daarnaast krijg je op, vertoon van je persoonlijke whiskypas, dezelfde voordelen die de Gall & Gall kaart je bied. Dat houdt in dat je o.a. 10% korting krijgt op wijn en mousserend ( geldt niet als deze al in de aanbieding zijn ) en mee kan profiteren met de exclusieve kaarthouder aanbiedingen, winacties en events.

Als je alleen op de hoogte gehouden wilt worden over o.a. whiskynieuwtjes, nieuwe bottelingen en proeverijen kun je dit aangeven via het contactformulier. Klik daar even op de vestiging bij jij in de buurt en je komt dan automatisch op de website van de desbetreffende winkel. Daar kan je je inschrijven en vanaf dat moment ontvangt je dan regelmatig de nieuwsbrief “Whisky & Meer”.