Proefkalender

In de Proefkalender vindt je de proeverijen die de Commitment To Malt organiseert. Elke Commitment To Malt vestiging organiseert diverse en verschillende proeverijen. Kijk dus even goed naar de vestiging waar de proeverij gaat plaats vinden. Uiteraard kan je aan whiskyproeverij deelnemen door je simpel aan te melden. Dat kan via de algemene mail maar beter is het om even telefonisch contact te op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Daarnaast kan je ook je eigen proeverij op locatie organiseren. Gewoon in een van onze winkels, op je werk of bij je vereniging. Veel is mogelijk maar omdat elke CTM vestiging geheel op zich zelf staat is het raadzaam om even persoonlijk contact op te nemen met de vestiging bij jouw in de buurt. Zie hiervoor de contactpagina.


Club middag/avond voor clubleden van de Commitment to Malt
In samenwerking met de winkels gaan wij diverse malen in bepaalde periodes clubmiddag/avonden houden voor leden van de Commitment To Malt (CTM).

Dit houdt in dat wij op een bepaalde dag in één van onze CTM winkels een inloop middag/avond houden en zij gedurende een aantal uurtjes heerlijk kunnen proeven van onze whisky’s die wij dan voor onze leden hebben openstaan. Uiteraard zullen wij een aantal producten promoten met een aantrekkelijke korting.

Op onze website (Rotterdam, Delfgauw en Leidschendam-Voorburg) kunt u bij het kopje agenda bekijken op welke middag/avond in welk filiaal de clubdag word gehouden.

Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden het enige is een goed humeur en een glimlach mee nemen en een leuke middag/avond is verzekerd.