Onze Exclusieve Bottelingen

Toen wij in 2017 besloten om “slechtst” met zijn drieën verder te gaan met de whiskyclub Commitment To Malt had dat natuurlijk ook nadelige gevolgen. Het kopen van een heel vat werd nu wel erg duur en de tijd om al die flessen, soms wel 650 stuks, te verkopen erg lang. Daarnaast werd het vinden van een super vat steeds moeilijker. Sinds de Aziatische markt open staat voor welke whisky dan ook zijn de prijzen flink het vat uitgerezen.

Toch hebben wij hier een oplossing voor gevonden. Door samen te werken met Whisky Import Nederland en Bresser en Timmer kunnen wij nu met regelmaat een kleine hoeveelheid whisky inkopen. Deze importeurs krijgen wekelijks lijsten toe gemaild met daarop vele soorten single cask whisky van verschillende distilleerderijen. Tussen al deze whisky`s staan ook kleine partijtjes. Hierbij moet je denken aan tussen de 12 en 60 flessen. Te klein voor grote importeurs maak voor ons …

Ardbeg Distillery

Ardbeg Distillery

Zodra wij besluiten om zo`n “kleine” partij in te kopen hebben wij dus een unieke partij in handen. Deze partij vind je dus alleen bij de Commitment To Malt vestigingen en herken je aan de speciale “Exclusief voor” sticker op de fles.

Bezoek met regelmatig onze site om te checken of er een nieuwe Exclusieve Botteling is gearriveerd.


Loch Lomond (Inchmoan)

Loch Lomond (Inchmoan)